Renovering

Under semestern har vi gjort ordning de stora tjejernas rum. Vi insåg att deras rum var alldeles för trångt och vi var ganska trötta på alla rosa möbler. Så de fick flytta in i vårat sovrum som är lite större så tog vi deras.

Så här såg rummet ut innan fast med två mammut sängar och en byrå också.
I det nya rummet har dem en vit  Hemnes dagbädd och inbyggda garderober, bilder på detta kommer.
Det enda som saknar är en rund trasmatta i blått, grönt och vitt som mormor lovat att virka. Gardiner och en fin taklampa. Denna lampan skulle passa perfekt: Det finns en nätbutik som heter uttaget som har det mesta inom belysning. Belysningen hos oss är väldigt viktig då den fyller en mängd funktioner. Dels för att se bättre då våran lägenhet är ganska mörk, dels för att skapa mysfaktor. Belysning är perfekt för mörkrädda barn, vi har alltid en liten nattlampa tänd för att barnen lätt ska hitta in till oss eller till toaletten om de vaknar på natten. Belysning används också hos oss som dekoration, små söta lampor eller en stor härlig taklampa kan liva upp ett helt rum. Som sagt belysningen används till många mer saker i det här hemmet än till att bara ge ljus. Det jag gillar med just denna takplafonden är att det finns flera lampor i samma serie, finns även en bordslampa och en vägglampa som man kan kombinera den med. Nog pratat om lampor.

Mattan hade jag tänkt skulle se ut så här: (Bilden kommer från Houseofhedda) fast i lite andra färger, den kommer göra sig jättefint ihop med de vita möblerna och blå väggarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0