Bröd skor

Hittade nyss dessa coola tofflor:


De ser ut som bröd men dem går inte att äta.Dessa skulle vara en given julklapp till min man som inte kan gå inomhus utan tofflor.

Lugn lördag

Oj vad trött jag var idag, sov halva dagen igår och sen hela natten. Idag ska Irma på balett och sen åker nog jag och tjejerna till mamma eftersom D ska kolla på match idag.

Igår kom kläderna vi beställt från h&m ska lägga ut bilder på dem sedan.

Min uppsats är äntligen klar efter 10 veckors slit, opponering och respondering är gjord och igår skickade jag in den reviderade versionen. På måndag börjar den kliniska kursen. Jag ska vara på ortopeden ska bli så kul.

En annan kul grej är att jag och mamma åker till stockholm nästa helg för att kolla på Idol vi har vunnit VIP-biljetter och en hotellnatt på clarion hotell, skall bli så mysigt att göra något tillsammans bara jag och hon.

Exteriör från RingvägenSuperior dubbelrumNostalgi

När jag var liten var Smurfarna otroligt populära. Jag och min bror hade smurfgardiner, taklampa i form av en smurf, Lp skiva med smurfsången.

"Saft, Saft hallon saft, bättre saft har ingen haft."

Ja vi hade nog allt som fanns på den tiden att köpa med smurfarna.

Det som är så roligt är att nu senaste året har dem börjat bli populära igen och mina två småtjejer älskar dem. Vi brukar titta på youtube på gamla smurfavsnitt. Nyligen upptäckte vi att det går att köpa dessa små söta smurf figurer. Hos Dodde.se finns det ett stort urval av smurfprylar. Tror nog att det kommer bli en uppskattad julklapp till småtjejerna i år.

Irma som älskar hus och små gubbar ska få ett sånt här söt litet smurfhus:


Och Ajla som är mer förtjust i mjuka leksaker gillar pappa smurf så då får det bli denna:


Vill ha vill ha


Något jag verkligen verkligen verkligen skulle vilja VINNA det är HP:s MINIDATOR. . . Jag arbetar ofta i bibliotek på cafeer eller på annat sätt bort i från hemmet. Vid såna tillfällen saknar man en liten behändig laptop. Jag är allt annat än pryltokig men denna står högst upp på min önskelista just nu. Som student är man jag fattig och saknar ständigt klöver, CSN har inte räknat med att en data är något som varje student idag faktiskt behöver.

Nu kan man VINNA just denna HP Mini hos VeckoRevyn jag brukar inte ha turen med mig när det gäller såna här tävlingar men man kan ju inte vinna om man inte tävlar eller hur?


Bästa klippet på youtubeDet bästa på youtube just nu.


RSS 2.0