biobiljett

Missade du chansen att blogga om AktiebolagNu förra gången och på så sätt få en biobiljett. Isåfall har du chansen nu! Det du ska göra är att skriva ett blogginlägg som innehåller frasen köpa aktiebolag eller starta aktiebolag och såklart länka till deras hemsida. Därefter mailar du dem och talar om att du bloggat och om du vill ha en biobiljett eller Spotify Premium i en månad. Läs mer här!

Gratis skylt.

Fler och fler företag erbjuder bloggare premier mot reklam.  Nu är det företaget Skyltmax som erbjuder en gratis skylt

Jag hoppas kunna beställa en fin dörrskylt med vårt efternamn.

Jag är ju den enda i sverige med detta för och efternamn så det skulle vara kul att ha något unikt.

Vill Ni också blogga Er till en skylt går ni in och läser mer här.


Bingo på nätet

Bingo har ju funnits så länge man kan minnas och kul är det ju att spela! Speciellt nu då det finns så stora möjligheter på nätet med gratis bingobonusar, inättningsbonusar och så vidare, man har möjligheten att testa att spela och vinna utan att egentligen riskera något

spelabingo.org finns en lång lista på alla sidor samt alla bonusar du kan få genom dem. Smart tycker jag då går man inte misste om något bra välkomsterbjudande.

 


Gratis biobiljett för bloggare

Nu lockar Aktiebolagnu med gratis bio och då känns det ju omöjligt att tacka nej.

Allt man behöver göra är att skriva ett blogginlägg med ordet lagerbolag eller köpa aktiebolag. Man mailar sen sitt inlägg till info@aktiebolagnu.se Biobiljetten skickas samma vecka.


iduck

I Duck är en webbutik som säljer badankor och lite annat smått och gott.

Gå gärna in och kolla. Hittar tyvärr ingen bra bild men ska lägga in en lite senare. Men kika in på hemsidan.

Tidningskungen

Jag tillhör kategorin som bara älskar att läsa tidningar. Jag plöjer igenom ett antal olika magasin varje månad en del prenumenerar jag på andra läser jag på jobbet eller i biblioteket. Döttrarna verkar ha ärvt detta från mig. Irma som är 4 år älskar bamse tidningarna och Ajla som är 3 vill gärna att man ska läsa högt ut kalle anka. Min favorittidning just nu är nog amelia, jag tycker dem har en skön mix i sin tidning. Passar både yngre tjejer som äldre.

Ett bra tips för dem som gillar att läsa tidningar är att ta en prov prenumeration, de brukar ofta vara väldigt förmånliga. Tyvärr gäller det att vara vaksam för vissa av tidningsförlagen skickar med inbetalningskort för framtida köp så det gäller att kontrollera innan man betalar. En annan variant är att ge ett proverbjudande på t.ex 5 nummer för 99:- sen när man fått sina 5 nummer övergår erbjudandet till en prenumeration där man betalar för varje nummer och då blir det oftast väldigt dyrt. Så det gäller att komma ihåg att säga upp sådana prenumerationer i tid.

Det jag i allfall rekommenderar när man bara vill prova ett par nummer för att se om man gillar tidningen är att kika hos Tidningskungen. Där kan man beställa en prenumeration på tre nummer som även avslutas automatiskt efter att du fått dina nummer. Tar man en sån provprenumeration så får man också tidningen mycket billigare än om du skulle springa och köpa den. Det kan bli så mycket som 60% billigare än i butik.

Nästa gång jag ska beställa en prenumeration kommer jag vända mig till tidningskungen i allafall, då slipper jag massa obehagliga överaskningar. Med andra ord inga konstigheter, dessutom har dem otroligt stort sortiment.

Just nu bjuder tidningskungen.se alla som köper en prenumeration på en kryssning.


RSS 2.0