Melissa Horn

Jag har precis upptäckt en artist som för mig var helt okänd men som jag tycker är jätteduktig.
Melissa Horn heter hon.VINNAREN

Då var det dags för att avslöja vinnaren av tävlingen!!
Alla motiveringar var så fina att det var svårt att välja en vinnare så jag gjorde så att alla som lämnat in i tid fick varsin lott. De med länkar fick en extra lott som bonus för sin ansträngning. Slutligen de 10 motiveringar som jag gillade bäst fick varsin extra lott. Sammanlagt blev det 71 lottnummer från 1-71. 
Sedan körde jag numren hos random slumpgenerator och vinnande nummer blev: 46


Vinnaren av eltandborsten är kommentar nr 46:   Blackangel
Grattis även till Ina som tyvärr var försent ute men som får ett litet tröstpris för sin fina motivering:
"Älskar att se hennes kinder rynkas,
för att våra skratt sekunderna senare ska synkas.
Till min kära farmor har jag en härlig relation,
hennes varma leende tillhör en helt egen division!"


Jag skickar mail till er båda inom kort för att få era adresser så kommer vinsterna snart med posten.

För er som inte vann finns fortfarande chansen att få en tandborste. Besök tandfen och hoppas på tur, ibland är hon på gott humör och delar ut gratis oral-b eltandborstar.

Håll utkik snart kommer en ny tävling.

Tävlingen

Ikväll ska jag avslöja vinnaren av tandborsten så kolla in lite senare så får ni veta.

Så länge skulle jag vara jättetacksam om ni ville kolla in min film som jag gjort.

Den hittar man här

Gratisbio

Gratisbio: Den sidan jag än så länge tjänat in mest presentkort på. Här samlar du poäng genom värvningar, du får ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng.

Du samlar även poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Du kan klicka på andra sidor, kostnadsfritt, och få poäng därigenom. Du kan få upp till 1000p(=300:- presentkort) bara genom att blogga om Gratisbio. Att lägga pengar på sajten är helt valfritt.

TÄVLINGAR: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. De personer som samlat flest poäng via kampanjer kan vinna varsin prenumeration på en valfri tidning, perfekt för de som inte äger en välbesökt blogg eller liknande. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio på sin blogg/bilddagbok vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

INVÄXLINGSSTÄLLEN: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här], Nelly, Tidningsprenumeration, Unibet, Biobiljetter, Greatdays och nyaste tillskottet Rikspresentkort [se alla tusentals butiker här], rikspresentkortet är en check som gäller i alla de butikerna, du kan alltså bestämma själv och behöver inte focusera på endast en butik.

DESSUTOM: Sajten är en rolig community, där du kan ladda upp bilder och prata med andra tjejer och killar som älskar gratissajter. Just nu kan du gå på en bioträff och få en biobiljett för endast 200poäng annars växlar man in en biobiljett mot 400poäng.

Vill du registrera dig på Gratisbio?
Klicka här så får du 50+25 extra poäng av mig.

Sjuksköterska

Idag fick jag klart från skolan att min utbildning är avklarad. Äntligen kan jag kalla mig för sjuksköterska på riktigt. Nu ska det sökas jobb, ingen som har något bra förslag?
Så här såg det ut när vi tog examen. Bilderna är tagna av Pontus Göransson och Neda.


Glöm förresten inte bort tävlingen som avslutas snart.

Marabou tävling

Dem som känner mig vet att jag älskar tävlingar, helt på nätet men även pappers varianten. Bäst gillar jag de där man ska motivera. Just nu är den största önskan att vinna i marabous tävling en mini laptop.

Vinsten är en av dessa en Dell mini laptop. Den har stått på önskelistan länge. Helst skulle jag vilja ha en blå eller en lila.

Irmas önskelista

Dem här kläderna från H&M har Irma beställt. Hmm jag tror vi har samma smak. Inte så farligt dyrt med lite rabatter.
Leggins 99:-
Jeans leggins 149:-
Jacka 199:-
Trosor med Dora 2 pack 79:50
Cardigan 99:-
Skor 129:-


Åby badet

Idag hämtade vi tjejerna lite tidigare från förskolan för att åka och bada. Vi åkte till Åby badet och deras upplevelsebad. Många har pratat om att det är så bra där så vi tänkte att vi får väl prova. Det var fint och fräsch men lite tråkigt tyckte jag. Vattenrutch kanorna är för stora barn och den lilla poolen för barnen var för de allra minsta så i slutändan fanns det bara en vanlig simbassäng som passade för tjejernas ålder och då känns det genast lite onödigt att betala extra för att gå till ett upplevelse bad när man lika gärna kan gå till en vanlig simhall.


Eltandborste till barn?

Ni har väl inte missat min tävling där man kan vinna en eltandborste från Oral-b?
Här är länken i så fall: http://mamatilltva.blogg.se/2010/march/tavling-sponsrad-av-oral-b.html.

Jag kikade lite på deras hemsida och hittade den här fina tandborsten till barn:

En sån skulle jag vilja ha till min dotter som hatar att borsta tänderna. Kanske skulle det bli lite roligare med en elektrisk istället för den gamla traditionella tandborsten. Den finns med olika disney motiv och dessutom spelar den musik. Det kanske skulle vara något.


Milano

Nästa helg åker vi till Milano jag och mannen. Det är en vinstresa och vi kommer bara vara borta 2 dagar, men oj vad skönt det ska bli. Barnen kommer spendera helgen med mormor. Det är första gången på över 3 år som vi gör något tillsammans utan barnen. Ser verkligen fram emot denna resan.

Vi visste inte vilket hotell vi skulle få när vi bokade datum men vi blev glatt överaskade när vi fick biljetterna och såg att de hade bokat in oss på femstjärniga Carlton Baglioni.

Kolla bara in terrassen vad mysigt det ser ut.
Familjesmycken

Vet inte om jag visat tidigare mitt fina halsband som jag beställde från Familjesmycken.
De har många olika varianter på namnsmycken till ett ok pris och kvaliteten är verkligen bra.
Jag är mer än nöjd med mitt halsband med ett blått akrylhjärta och siffrorna 1 och 2 med tjejernas namn ingraverade. Akrylhjärtanen finns i olika färger. Kika in på familjesmycken för att se mer bilder.


Tävling sponsrad av Oral-B

 • Nu kära läsare kommer en toppentävling. Första priset är nämligen en Oral-B eltandborste.  Först lite kort fakta om eltandborstar och Oral B:

  • 85 procent av alla som själva är professionellt verksamma inom tandhälsan använder eltandborste.

  • Den svängande, roterande teknologin hos Oral-B reducerar två gånger så mycket plack som en manuell tandborste. Den förlänger också renhetskänslan du får efter ett tandläkarbesök.

  • Nio av tio svenskar rekommenderar Oral-B*. Fler använder Oral-Bs eltandborstar än någon annan eltandborste i världen.

  • 85 procent av nuvarande användare skulle rekommendera Oral-B till sina vänner.  Tävlings fråga: Vems leende får dig att ”smälta”? Skriv ditt val i kommentaren och motivera varför. (Glöm inte att lämna mail eller bloggadress så jag kan kontakta den som vinner.)

  Tävlingen avslutas den 15/3-2010 kl. 20:00


wässenhäuser strand

Den 6 april åker vi tillsammans med knoddarna till wässenhäuser strand i tyskland. Ser verkligen fram emot denna kort resa. Barnen är så förväntansfulla och det ser verkligen ut att vara ett toppen ställe på bilderna. Det kommer en recenssion efter att vi varit där men redan nu kan jag säga att det verkar vara ett toppenställe.
Titta bara på bilderna.


Min dotter en blivande konstnär?

Jag har verkligen inte någon talang för att måla men min 4 åriga dotter verkar har ärvt det från någon i släkten.
Hon är hemskt intresserad av att måla och detta är hennes senaste alster:


Gratisbio

Jag bara älskar GRATISBIO. Det är så lätt att få poäng genom att bara gå in varje dag så får man lite aktivitetspoäng.

Här kan ni som inte provat gratisbio ännu få prov. Ni får 75 poäng i start (200  krävs för att få en premie)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=14508Blogga om busmonster - få presentkort

Om man bloggar om Busmonster.se får man 100 kr gratis i presentkort. De har massor av fina saker i sin butik bland annat dessa fina namn mössor.


RSS 2.0