Philips Avent

Idag fick jag hem ett paket från philips.
Nyfiken som jag är hämtade jag det så fort jag fick chansen.
Paketet innehöll den här fina servicen:


Jättefina produkter verkligen, tack så mycket philips för denna fina present. Passar perfekt att ladda upp med sånt här innan bebisen kommer.
Det jag gillar med philips avent är att de är så söta med den lilla kaninen men samtidigt väldigt könsneutrala. Det är alldeles för uppdelat idag med rosa puttinuttigt till tjejer och blått tufft för killar. Så orange och mysigt är perfekt tycker jag. Naturligtvist är alla deras produkter BPA fria och de verkar väldigt smidiga att använda, men det vet jag ju inte än eftersom vi inte provat dem ännu:-)

Ledig dag

Idag är jag och tjejerna hemma.
Hittills har vi:
ätit frukost.
Två svängar ner i tvättstugan.
Rensat ut en byrålåda för att få plats med alla bebis kläder. (tro mig 3 barn och två vuxna i en trerumslägenhet är trångt, det gäller att var sak har sin plats och helst ska den inte flyttas på)
bäddat
diskat
kollat på bollibompa

Efter mycket tjat så ska vi nu hämta resten av den rena tvätten och sen är det dags för det ungarna tjatat om hela veckan.
Vi ska baka lussekatter och pepparkakor.En härlig dag med andra ord.

Det enda som saknas just nu är att min förkylning ska gå över och att locket för mina öron släpper, det är så irriterande att vara nästintill döv.

Första inköpet till bebisen.

Idag hade de klubbdag på Kappahl vilket innebär att man fick 25% rabatt på ett köp plus en värdecheck på 50:- och så fick man en svart sjal.

Jag har ju inte köpt några bebiskläder ännu men så såg jag dessa å då kunde jag bara inte motstå.Egentligen är priset 69:50 per del, men idag med alla rabatter så betalade jag bara 54:- för både body och tröja. Riktigt bra pris för dessa mjuka fina kläder. Jag är ju ganska övertygad om att det är en lillasyster som jag har i magen men nästan alla babykläder är ju neutrala så jag tycker grått är fint ändå. Måste erkänna att jag blivit ganska trött på alla rosa, lila, röda kläder efter dem stora tjejerna.

Buzzar lumene

Jag är buzzador och det senaste projektet är lumene ansiktscreme.
Paketet som innehöll en stor burk och massor av småprov burkar. Först har jag provar lumenes creme på mig själv och jag måste säga att jag är imponerad, den luktar jättegott och huden känns mjuk och len. Krämen är lätt att smörja in utan att klibba.

Jag har buzzat lumene på mitt jobb och alla tyckte det var riktigt roligt att få lite större provburkar än vad prover brukar vara.

Sista tiden har vi även haft en del övernattande gäster och dessa har ju såklart också fått prova på krämen.

Lite fakta: Lumene vitamin C+ innehåller fröolja från nordiskt hjortron som innehåller rikligt med naturliga antioxidanter och förstärker och skyddar huden mot såväl yttre som inre stressfaktorer. Hjortronnektarns detox-egenskaper bidrar till att göra huden klar och strålande. Ljusreflekterande pigment får huden att se mjukare och jämnare ut. Innehåller över 85 % naturliga ingredienser. Innehåller ej parabener eller syntetiska färgämnen.Just nu kan man köpa Lumene vitamin C+ på Kicks för 135:-

Mormor bäst på att virka och sticka.

Vet inte om jag har nämnt förut att min mamma jobbar i en handarbetsaffär, tyvärr har jag inte ärvt hennes intresse för garner. Men jag är glad att någon i familjen kan sånt i allafall.

Barnen har länge tjatat om amiguru? figurer som de sett i någon bok hemma hos mormor så igår kom hon med Irmas önskemål en blå kanin.Såhär ser han ut, söt va? egentligen ska han ha en halsduk till men den har irma plocka av för att den är rosa.


Annars är jag förtjust i ungarnas os-mössor i grått som hon gjort och även i dessa hello kitty mössorna:


RSS 2.0