Tidningskungen

Jag tillhör kategorin som bara älskar att läsa tidningar. Jag plöjer igenom ett antal olika magasin varje månad en del prenumenerar jag på andra läser jag på jobbet eller i biblioteket. Döttrarna verkar ha ärvt detta från mig. Irma som är 4 år älskar bamse tidningarna och Ajla som är 3 vill gärna att man ska läsa högt ut kalle anka. Min favorittidning just nu är nog amelia, jag tycker dem har en skön mix i sin tidning. Passar både yngre tjejer som äldre.

Ett bra tips för dem som gillar att läsa tidningar är att ta en prov prenumeration, de brukar ofta vara väldigt förmånliga. Tyvärr gäller det att vara vaksam för vissa av tidningsförlagen skickar med inbetalningskort för framtida köp så det gäller att kontrollera innan man betalar. En annan variant är att ge ett proverbjudande på t.ex 5 nummer för 99:- sen när man fått sina 5 nummer övergår erbjudandet till en prenumeration där man betalar för varje nummer och då blir det oftast väldigt dyrt. Så det gäller att komma ihåg att säga upp sådana prenumerationer i tid.

Det jag i allfall rekommenderar när man bara vill prova ett par nummer för att se om man gillar tidningen är att kika hos Tidningskungen. Där kan man beställa en prenumeration på tre nummer som även avslutas automatiskt efter att du fått dina nummer. Tar man en sån provprenumeration så får man också tidningen mycket billigare än om du skulle springa och köpa den. Det kan bli så mycket som 60% billigare än i butik.

Nästa gång jag ska beställa en prenumeration kommer jag vända mig till tidningskungen i allafall, då slipper jag massa obehagliga överaskningar. Med andra ord inga konstigheter, dessutom har dem otroligt stort sortiment.

Just nu bjuder tidningskungen.se alla som köper en prenumeration på en kryssning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0