Hemma från en underbar vecka

Har varit lite passiv sista tiden, har varit lite mycket med jobb, barn som har sommarlov, plugg och semester så det har inte blivit så många minuter framför datan.
Har precis avslutat en underbar camping vecka med att jobba natt så nu är man lagom mör.
Det var egentligen ett test att arbeta natt för att se om det skulle fungera bättre för barnen, och för de stora tjejerna  går det jättebra, däremot för Nejla som nu snart är 7 månader var det inte lika lyckat. Hon är van vid min närhet på natten och hon har vaknat lite mer och varit gnällig när jag inte varit där. Så nej så många mer natt pass blir det nog inte än på ett tag. Natten var i allafall lugn det hände inte speciellt mycket så det blev nästan lite långtråkigt, vi har ju ingen sovande jour så tyvärr är man illa tvungen att hålla sig vaken hela natten och bara vänta på att timmarna ska gå. Både bra och dåligt det där,  tråkigt att inte ha något att göra samtidigt som en lugn natt betyder att alla patienterna sover och har det bra.

Nu till saken vi har varit bortresta en vecka och då vi är kvar i Sverige i år bestämde vi oss för att testa något nytt, så vi hyrde en stuga i Dalsland på Ragnerudsjöns camping. Vi har verkligen levt camping liv, med stuga utan toalett, massa bad i den fina sjön, kanot turer, fiske och kvälls promenader. Och jag måste faktiskt erkänna att detta är den bästa semestern vi någonsin haft. Alla har njutit för fullt, vädret har varit toppen och barnen fullkomligt älskar camping livet. Det som är så bra på Ragnerud är att det är fräsch och lugnt. Toaletterna är välstädade, stranden är ren och fräsch och på kvällarna är det  lugn och ro. Så det har verkligen  varit avkoppling från det stressade stadsliv som vi lever annars.Ska lägga upp lite bilder när vi packat upp här hemma och under veckan kommer även en vinnare i tävlingen att utses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0