En Lugn Lördag.

Idag har inte hänt mycket, vi har varit hemma och tvättad, städat och passat barn. Irma vaknade kl 7 och båda har sovit kasst inatt. Idan vill hon inte ha blöja vilket har resulterat i att hon har kissat två gånger på golvet och en gång i våran säng, genom lakan, madrasser allt, *suck* tvättberget blir bara högre och högre.

Igår pajade bilen med, en drivrem gick av, men idag är det fixat som tur är.

En annan kul grej är att jag vann ett presentkort på duka, och igår fick jag en signerad bok i brevlådan.

Ajla är värre bus än någonsin pillar på allt och är jättesvår sövd.

Det märks att jag inte fått sova mycket sista tiden, ser sliten ut, var veckor sedan jag orkade sminka mig och ögonbrynen är katastrofala. Ska bli så skönt att få åka på spa snart och bli lite omhändertagen. det BEHÖVS!!!

vilken natt

I natt har irma vaknat tre gånger och ajla var klarvaken kl 5, åh jag vil bara sova, dagarna då man kunde dra sig hela förmiddagen är bortblåsta, sommaren regnade bort, och nu är det vinter, jag hatar att frysa, önskar vi hade 25 grader varmt året om. nåja 1december åker vi på spa i varberg med denis jobb första gången utan barnen, ska bli så kul, jag har aldrig varit på spa. sen fyller ajla 1år helgen efter, då blir det att baka tårta, ett av mina intresesen, det blir smörgåstårta 2 st eftersom jag fått en beställning samma helg, och en heffa klump eller nalle puh tårta för irmas skull. sen ska jag ¨på julbord med mitt jobb och sen är det julafton kul månad blir det trots att det är kallt.

Imorgon ska A göra kejsarsnitt är såå nyfiken vad det blir, jag gissar på en lejla:-)

trött

Idag är pappa ute med lillsnurpan, och jag och Irma har badat och ätit glass, nu har hon somnat i soffan framför nalle puh som hon älskar så mycket.
kanske blir det en överaskning när han kommer hem, han ringde precis och frågade om min klädstorlek:-)

Igår var det utdelning, fick priset från gevalia tävlingen presentkort boxexperience.se och presentkort sj, i brevlådan låg en pyjamas+presentkort med till ajla, och 4 tandborstar, tandkrämer och tandtråd. Jag börjar bli beroende av nättävlingar.

Imorgon är fars dag så vi tänkte baka en tårta eller nåt annat gulligt, får se vad det blir helt enkelt.

Barnen är så söta, irma säger mamma sötis, pappa sötis, alla är söta eller ledsna tom solen är ledsen ibland. hon älskar att måla, och titta på tv, bygga med klosar och läsa böcker är också kul.

Mat problemet är fortfarande som vanligt, men idag har det varit lite bättre, hon har ätit en smörgås idag och lite glass, vill så gärna att hon ska börja äta ordentligt, gör ont i hjärtat att se henne så smal och slö. Hoppas att hon gått upp tillräckligt i vikt i januari så operationen blir av, så blir nog allt mycket bättre.

Ajla är sista dagarna så busig, pillar på allt och hon och irma ryker ihop hela tiden. Hon har inte lärt sig att gå än, men hon står utan att hålla i sig så länge hon inte kommer på att hon gör det, då kastar hon sig bara emot mig och skrattar, lite skräckblandad förtjust skratt över att hon inte har nåt stöd. Sista dagarna har hon varit omöjlig att få att sova, vridit och vänt sig och skrikit.

jo våran lägenhet är nu färdig, tapetseringen blev så fin, beige med röd fondvägg i vardagsrummet, blått i sovrummet och beige i hallen, det känns som vi har fått ett nytt hem.

Nu ska jag fixa klart middagen och ikväll ska vi till N och J med barnen.

Välkommen till min nya blogg!

Maria heter jag, 26år och 2 barns mamma till två underbara flickor på 2,5 och snart 1år, gift med mannen i mitt liv.
Här skriver jag om vardagen och stressen med två småbarn. Skriver om vad som händer i vårat liv, mest om barnen då såklart men också om andra saker.


RSS 2.0