Nya skor

Det känns som träningen går mycket lättare nu och att jag äntligen kommit igång. Nu springer jag 60 minuter utan några större problem. Det enda som är jobbigt är mina knän som gör ont. Jag har funderat på om det är mina gamla slitna skor som har gjort sitt. Dem är verkligen inte bekväma och de är tunga att springa i. Så igår fick jag köpt mig ett par nya skor som jag hoppas ska göra det lite lättare att springa. Jag har även börjat göra mycket benövningar för att stärka musklerna i benen.


Ett par Nike blev det, dem känns sköna och de var ganska humant pris på så de får duga.

Smartson

Smartson söker just nu 2000 testpiloter för Arla. Denna gången är det frukostpaket från Arla som ska testas. Alla vet ju hur viktigt det är med en ordentlig frukost så att få vara testpilot för just frukost passar väl de flesta.

 Det finns flera smarriga fukostpaket att välja mellan. Jag har anmält mig och hoppas på ett frukostpaket från Arla! Anmäl ni också er här


tävling

Ekostil tävlar ut ett presentkort på 1000:- hos sovtex.
tävling

Jag tävlar om 1 av 15 hudvårdskit från Stockholmsgruppen cosmetics inne hos Milliez – Blivande fyrbarnsmamma
Var med och tävla {här} du med!

 


Träning och Gi metoden

Efter att ha sett sommarens foton, har jag verkligen bestämt mig. Något måste göras så nu har jag försökt lägga om kosten till lite mer Gi mat och daglig träning. Eftersom jag inte tränat på länge blir det mest powerwalk och ett och annat core pass till att börja med. Mitt mål är att tappa 7kg och att få bort magen. Tro mig tre graviditeter är en påfrestning för kroppen och jag känner att det behövs mycket arbete och disciplin för att komma tillbaks till en kropp som jag faktiskt trivs i.

Jag har kört ganska hårt senaste dagarna med träningen och idag känns träningsvärken verkligen av så det blir vilodag idag, möjligtvist gör jag en långpromenad i eftermiddag. Det som är skönt är att jag känner mig så mycket bättre när jag har tränat, kroppen behöver verkligen få röra på sig och de dagar som jag inte trännar känns det verkligen som att något fattas.

Idag blir det nog en tur med flickorna till kulturkalaset och trädgårdsföreningen. Vi har redan varit uppe flera timmar då Nejla hade tid på BVC redan kl 8 på morgonen.

Tiden bara rusar iväg

Oj vad denna sommaren gick fort, det känns som det redan är höst:-(
Vi skulle verkligen behöva lite mer värme, snart åker vi till Gotland i några dagar så jag hoppas verkligen att vädret är varmt och behagligt då.

Minstingen i familjen har verkligen vuxit i sommar hon känns inte alls längre som en liten bebis, hon är med mycket mer, kryper lite halvt (mer ålar sig fram), leker mycket. Hon sover inte heller längre alls så mycket på dagarna. Det blir 2-3 tupplurar per dag men de varar inte mer än mellan 30-60 minuter, så tempot är helt annorlunda nu.Nästa vecka börjar den stora prövningen, Irma börjar nollan och ska skolas in, Ajla börjar ny grupp på förskolan och dessa ligger i motsatt riktning så det blir mycket promenader. Vilket egentligen är bra då jag försöker träna så mycket jag kan just nu. Men jag tror det blir tufft på morgonen, jaja det ska nog lösa sig.Renovering

Under semestern har vi gjort ordning de stora tjejernas rum. Vi insåg att deras rum var alldeles för trångt och vi var ganska trötta på alla rosa möbler. Så de fick flytta in i vårat sovrum som är lite större så tog vi deras.

Så här såg rummet ut innan fast med två mammut sängar och en byrå också.
I det nya rummet har dem en vit  Hemnes dagbädd och inbyggda garderober, bilder på detta kommer.
Det enda som saknar är en rund trasmatta i blått, grönt och vitt som mormor lovat att virka. Gardiner och en fin taklampa. Denna lampan skulle passa perfekt: Det finns en nätbutik som heter uttaget som har det mesta inom belysning. Belysningen hos oss är väldigt viktig då den fyller en mängd funktioner. Dels för att se bättre då våran lägenhet är ganska mörk, dels för att skapa mysfaktor. Belysning är perfekt för mörkrädda barn, vi har alltid en liten nattlampa tänd för att barnen lätt ska hitta in till oss eller till toaletten om de vaknar på natten. Belysning används också hos oss som dekoration, små söta lampor eller en stor härlig taklampa kan liva upp ett helt rum. Som sagt belysningen används till många mer saker i det här hemmet än till att bara ge ljus. Det jag gillar med just denna takplafonden är att det finns flera lampor i samma serie, finns även en bordslampa och en vägglampa som man kan kombinera den med. Nog pratat om lampor.

Mattan hade jag tänkt skulle se ut så här: (Bilden kommer från Houseofhedda) fast i lite andra färger, den kommer göra sig jättefint ihop med de vita möblerna och blå väggarna.

Vinnaren i tävlingen är utsedd!!

Tack för alla fina picknick förslag, nu har vi fått massor av nya ideér på smart och god mat att ta med oss ut. Vi bor i en ganska liten lägenhet så vi spenderar väldigt mycket tid ute med barnen och då behövs det inspiration på ny mat så det blir lite variation.

Nu har jag utsett en vinnare PHRIDAN


Så grattis phridan jag mailar dig för att få kontaktuppgifter så kommer snart ditt fina pris på posten.

Hipps Eco squezz är ett bra tips på något att ta med på picknicken för oss med små barn, de är lätta att packa ner och våran lilla tjej älskar dem.
Hemma från en underbar vecka

Har varit lite passiv sista tiden, har varit lite mycket med jobb, barn som har sommarlov, plugg och semester så det har inte blivit så många minuter framför datan.
Har precis avslutat en underbar camping vecka med att jobba natt så nu är man lagom mör.
Det var egentligen ett test att arbeta natt för att se om det skulle fungera bättre för barnen, och för de stora tjejerna  går det jättebra, däremot för Nejla som nu snart är 7 månader var det inte lika lyckat. Hon är van vid min närhet på natten och hon har vaknat lite mer och varit gnällig när jag inte varit där. Så nej så många mer natt pass blir det nog inte än på ett tag. Natten var i allafall lugn det hände inte speciellt mycket så det blev nästan lite långtråkigt, vi har ju ingen sovande jour så tyvärr är man illa tvungen att hålla sig vaken hela natten och bara vänta på att timmarna ska gå. Både bra och dåligt det där,  tråkigt att inte ha något att göra samtidigt som en lugn natt betyder att alla patienterna sover och har det bra.

Nu till saken vi har varit bortresta en vecka och då vi är kvar i Sverige i år bestämde vi oss för att testa något nytt, så vi hyrde en stuga i Dalsland på Ragnerudsjöns camping. Vi har verkligen levt camping liv, med stuga utan toalett, massa bad i den fina sjön, kanot turer, fiske och kvälls promenader. Och jag måste faktiskt erkänna att detta är den bästa semestern vi någonsin haft. Alla har njutit för fullt, vädret har varit toppen och barnen fullkomligt älskar camping livet. Det som är så bra på Ragnerud är att det är fräsch och lugnt. Toaletterna är välstädade, stranden är ren och fräsch och på kvällarna är det  lugn och ro. Så det har verkligen  varit avkoppling från det stressade stadsliv som vi lever annars.Ska lägga upp lite bilder när vi packat upp här hemma och under veckan kommer även en vinnare i tävlingen att utses.

RSS 2.0